Breu Història

Que tenen a veure, una Dra. en Biologia Molecular, una Dra. en Química Analítica del Medi Ambient i un Enginyer Industrial? Doncs que cadascú per la seva banda, fa molts anys, varen posar a la seva vida música i circ.

Fa dos anys decidiren agrupar-se per fer circ amb música en viu sota el principi del que podria encarnar el “vi de taula”, que nosaltres ho associem a una bona companyia, un bon menjar ben arrelat a la terra i a un ambient càlid. A partir d’aquí decidiren muntar Cuncurulla.

Laura Morales (Barcelona, 1982)
Àgil i aèris

En acabar la seva carrera d’Enginyeria Química i mentre realitzava el doctorat en Química analítica del medi ambient, inicia la seva formació en circ a l’escola la Riereta, però l’aprofundeix a l’Escola de Circ Rogelio Rivel des del 2011. S’inici en el mà a mà amb Ricardo Gallardo (Premi Zirkòlika 2011 a la millor Direcció), i segueix amb Tomàs Cardús membre de la Companyia Circ Pistolet. Rep formació en la disciplina de vertical de ma mà d’Enric Petit, membre de la Companyia Circ Pistolet. Els aeris els inicia molt aviat a la Riereta, però és de la mà de l’Asvin López del col·lectiu la persiana, que n’aprofundeix la tècnica de corda llisa simple i dobles des del 2010.

Jaume Delclòs (Figueres, 1979)
Portor mà a mà

En acabar la carrera d’Enginyeria Industrial inicia la seva formació de Circ a l’escola la Riereta, però principalment aprofundeix a l’Escola de Circ Rogelio Rivel des del 2011. S’inici en el mà a mà amb Ricardo Gallardo (Premi Zirkòlika 2011 a la millor Direcció), i segueix amb Tomàs Cardús membre de la Companyia Circ Pistolet. Rep formació en la disciplina de vertical de ma mà d’Enric Petit, membre de la Companyia Circ Pistolet. ha participat en tallers de creació a La Poderosa amb Nilo Gallego i Cuqui Jerez. Des del 2012 toca la trompeta i rep classes amb Leonardo Torres.

Maria Camats (Artesa de Segre, 1979)
Pianista i músic

Comença els seus estudi de música i piano de ben petita, a l’Escola Municipal d’Artesa de Segre, i obté el títol prefessional de piano al Conservatori de Lleida. En finalitzar la seva tesi doctoral en Biologia Molecular, cursa el Màster de Musicologia i Educació Musical a la UAB, i s’inicia en el món de l’acordió diatònic de la mà de Marc del Pino i la Diatònica.
S’ha format en dansa oriental amb la coreògrafa Lena Nouar, i ha cursat dansa contemporània al centre de Tragantdansa (Barcelona) i The Place (Londres)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s